Ina Skaug er klar for sin andre periode i Vålerenga.

27-åringen spilte for klubben fra 2013 til 2016 og noterte seg for 4 mål på 73 kamper i Toppserien.

Deretter gikk turen til Røa, hvor det har blitt 77 kamper og 18 mål (hvorav 4 mot Vålerenga) fordelt på tre år. Nå tar hun turen fra vestkanten til Østkanten og gleder seg stort til å ikle seg den kongeblådrakta igjen.

– Det er spennende å være tilbake i Vålerenga. Jeg trivdes godt her sist og gleder meg til å kjempe om medaljer og ikke minst spill i Champions League – jeg kommer til å gi alt for klubben, forteller en oppglødd Skaug som er kjent for sin energiske spillestil.

– Ina er en aggressiv spiller som det gjør litt vondt å møte. Selv om hun primært er midtbanespiller kan hun spiller tilnærmet overalt på banen, hvilket også er en god egenskap et hvert lag trenger, utdyper sportssjef Eli Landsem.

FAKTA:

  • Navn: Ina Helen Levorsen Skaug
  • Posisjon: Midtbane/kant/back
  • Født: 2/4/92
  • Tidligere klubber: Teie, FK Larvik, Stabæk, Vålerenga, Røa
  • Kamper/mål for yngres landslag: 70/7

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,