Vaktselskapet går inn som samarbeidspartner og skal styrke sikkerheten på utvalgte hjemmekamper.

– Med økende interesse ser vi behovet for å styrke sikkerhetslogistikken ved noen av våre hjemmekamper, spesielt dersom det skal spilles Champions League kamper eller andre større kamper. Derfor er vi glade for å ha knyttet til oss City Security som kan hjelpe oss her, forteller markedsansvarlig i Vålerenga Fotball Jens August Dalsegg.

City Security startet opp i 2011 med ordinære vektertjenester og arrangementsikkerhet som satsingsområde. Etter hvert tok de så over selskapet Oslo Eiendomsservice AS og tilbyr også vaktmestertjenester og ordensvakter, både for bedrifter og privatpersoner.

– Selv om vi har bred kompetanse på arrangementssikkerhet, blir dette en ny  og spennende erfaring for oss og våre vektere. Samtidig gir det mening å støtte oppom barn, ungdom og kvinnefotballen og vi gleder oss også til å ta del i partnernettverket her, forteller daglig leder Anders Ek.

FAKTA:

  • Bedrift: City Security AS
  • Oppretta: 1/1/2011
  • Tilbyr: Vektere, arrangementssikkerhet, ordensvakt og vaktmestertjenester for små og store bedrifter, og private kunder i Oslo-området.
  • Ansatte: 240
  • Daglig leder: Anders Ek
  • Omsetning(2019): 60 millioner
  • Hjemmeside: https://www.citysecurity.no/
  • Kontakt: post@citysecurity.no