Fredag er det klart for årets første treningskamp.

I helga arrangeres det en miniturnering i Telenor Arena mellom Øvrevoll Hosle (ØHIL), Røa, Kolbotn og Vålerenga. Vi møter Øvrevoll-Hosle i den første kampen som spilles fredag klokka 17:30.

I den andre kampen møtes Røa – Kolbotn. Utfallet her og i vår egen kamp mot ØHIL, avgjør hvem som møtes på søndag. De tapende lagene møtes 14:00, mens de to vinnerne spiller 16:15.

Jack Majgaard Jensen ser frem til det som blir hans første kamper som ny hovedtrener for klubben.

– Vi kommer til å bruke disse kampene på å gi hele stallen godt med spilletid. Så må vi selvfølgelig prøve å videreføre det vi jobber med på trening, men nå handler det først og fremst å få kampfølelsen igang igjen, forteller dansken.

Publikumsinfo

Det er dessverre ikke mulig å benytte tribunene i Telenor Arena under kampene, besøkende publikummere henstilles derfor til å bruke inngang 12 og 19, og må videre stå på motsatt side av innbytterbenkene.

Det beste kollektivalternativet er å ta buss 31 ut til Telenor Arena. For de som kommer med bil kan man enten parkere på den store grus/asfaltplassen på den andre siden av veien (50,- pr døgn) eller på oppmerkede plasser rundt arenaen (30,- pr time).