Vålerenga kom til kort i straffesparkkonkurransen mot Kolbotn.

Etter at ØHIL ble slått 5-0 på fredag, var det Kolbotn som stod på motsatt side søndag ettermiddag i Telenor Arena. Oppegårds-laget slo Røa 1-0 i sin kamp på fredag.

Den første omgangen ble forholdsvis jevnspilt, hvor spillet bølget frem og tilbake, men de store sjansene uteble.

Det ble heller ingen mål i den andre omgangen, til tross for at Vålerenga hadde mest ball. Dessverre fikk Synne Jensen sitt andre gule kort midtveis i omgangen og måtte forlate banen i det som var en god Vålerenga-periode.

Oslo-laget oppretthold likevel trykket, men 0-0 stod seg ut ordinær tid og kampen skulle avgjøres på straffer.

Der var de hvitkledde skarpest og vant til slutt 4-2.

– Helga har handlet om å komme i gang og vi kan sånt sett oppsummere med to godkjente kamper på 3 dager. De fleste spillerne har fått prøvd seg, blant annet flere av de yngste som jeg synes klarte seg bra, spesielt på fredag, oppsummerer Jack Majgaard Jensen.

Vålerenga stilte følgende lag:  Hannah Seabert – Tina Konradsen, Maruschka Waldus, Stine Ballisager, Synne Christiansen – Sigrie H. Hansen, Sherida Spitse – Rikke Madsen, Synne Jensen, Marie Dølvik – Ajara Njoya.

Inn kom Ina Skaug, Celin Ildhusøy, Adriana Imeri, Mia Huse og Tine Celine Karstensen.

Denne saken handler omA-LAGET,