Animer Animation er en av klubbens nye samarbeidspartnere. 

Animer er et produksjonsselskap som lager skreddersydde animasjonsfilmer til alle typer organisasjoner og bedrifter. De har jobbet med flere store selskaper og skal nå hjelpe Vålerenga Fotball med å nå ut med sine budskap.

– Vi syntes det hørtes veldig spennende ut å samarbeide med Vålerenga. Det er en stor klubb med mange «historier» som skal fortelles og her kan teamet vårt være med og hjelpe til. Samtidig gir det mening å støtte oppom et fremadstormende damelag som vi tror kommer til å ta Europa med storm, forteller Stian Monsen i Animer.

– Animer blir en kreativ og morsom samarbeidspartner å ha med på laget. Å bruke animasjonsfilm i kommunikasjonen tror vi kan hjelpe oss å komme bredere ut med våre budskap, så nå gleder vi oss til å sette igang med et prosjekt, forteller markedsansvarlig Jens August Dalsegg.

Om Animer:

  • Bedriftsnavn: Animer Animation Studio AS
  • Nettside: https://animer.no/
  • Adresse: Øvre Vollgate 13, 0158 Oslo
  • Daglig leder: Dag Lein
  • Bronsepartner i Vålerenga Fotball.
  • Kontakt: kontakt@animer.no