Vi reiser til Bærum for å møte 1.divisjonslaget Stabæk. 

«De blaa» rykket ned fra Toppserien i 2019. Til tross for en god sluttspurt på tampen av sesongen, ble den dårlige vårsesongen dessverre avgjørende for bæringene.

Det sagt, så kan veien opp til Toppserien igjen bli kort. Per Inge Jacobsen fortsetter ved trenerroret og de har ikke minst hentet flere solide forsterkninger. Deriblant Maren Hauge, Stine Reinås og Ingrid Søndenå, som alle forlot Vålerenga etter fjorårssesongen.

Med andre ord må lørdagens motstander finne seg i å være en soleklar favoritt til å rykke opp fra 1.divisjon.

Hittil i vinter har de slått divisjonskollega Grei (2-0), 2.divisjonslagene Sandefjord (6-1) og Raufoss (4-0), og tapt mot Røa (0-2).

Kampen på Nadderud sparkes igang klokka 11:30 og Jack Majgaard Jensen ser frem til en ny kamp.

– Vi har vært inne i en hard treningsperiode, så ettersom noen spillere vil bli hvilt, vil andre få spille mer. Jeg håper uansett vi kan fortsette å bygge videre på det vi viste mot Foruna Hjørring, sier dansken.

Vålerenga har hatt et godt tak på Stabæk de siste årene og har vunnet alle de 5 foregående Toppserie-oppgjørene. Sist vi gjestet Nadderud ble det en 3-1 seier, hvor Ajara Njoya og Natasha Dowie (2) stod for målene i det som huskes som en særdeles våt fotballkamp.

Dette blir årets femte treningskamp i 2020. De fire andre endte slik:

Denne saken handler omA-LAGET, ,