Kvik Halden G16 – Vålerenga 0-1: Vålerenga slo interkretslaget fra Østfold.

Tross et øsende regnvær på Strupe kunstgress i Halden ble det en treningskamp med mange plusser for Vålerenga-jentene.

– Det var en riktig god treningskamp for oss, hvor vi viser utvikling både offensivt og defensivt. Spillerne viser større ro med ball og tar bedre valg, i tillegg jobber de hardt for hverandre gjennom hele kampen. En klassisk lagseier, forteller Jack Majgaard Jensen etter kampen.

Ajara Njoya ble kampens eneste målscorer og fikk også åpnet scoringskontoen sin for sesongen. Målet kommer etter et høyt Vålerenga-press. Ballen ble så spilt ut på kanten og inn i sekstenmeteren, hvor Ajara satte ballen klinisk forbi keeper og i mål.

Vålerenga stilte følgende lag:

  • Hannah Seabert – Tina Dalgård Konradsen, Maruschka Waldus, Ingibjörg Sigurdardottir, CJ Bott – Tine Celine Karstensen, Sherida Spitse, Sigrid Heien Hansen, Celin Ildhusøy – Ajara Njoya, Synne Jensen.

Benyttede reserver: Stine Ballisager Pedersen, Ina Skaug og Mia Huse.

 

Denne saken handler omA-LAGET, , , ,