Jack Majgaard Jensen er full av lovord etter treningsleiren.

– Vi har hatt en fantastisk bra uke, med mange gode treningsøkter og møter. Som gruppe har vi tatt store steg både på og utenfor banen, og jeg ønsker å rose spillerne og staben for beinhard og dedikert jobbing hver dag, forteller dansken som tok tapet mot Sandviken med fatning.

– Dessverre slutta ikke turen som vi ønsket, da vi ble hardt straffet av Sandviken på de feilene vi gjør. Litt synd selvfølgelig etter 6 gode dager, men alt i alt er vi meget tilfreds med utbytte uka har gitt oss, inkludert det vi lærte fra kampen.

Kapteinens ord

Sherida Spitse var skuffet over resultatet, men ikke nevneverdig bekymret foran seriestarten.

– Vi blir litt påvirka av den dårlige starten og faller litt sammen. I andre omgang synes jeg vi starter ganske bra og presterer bedre, men Sandviken var gode og straffet oss. Man ønsker jo ikke å tape fotballkamper, men vi tar det som god læring inn mot neste kamp.

Se hele intervjuet med vår kaptein nedenfor.

Denne saken handler omA-LAGET,