Midtbanespilleren har spilt fotball i Vålerenga hele sitt liv og etter mange års hardt arbeid belønnes hun med uttak på J17-landslaget.

– Når jeg først fikk telefonen om at jeg ble tatt ut, ble jeg veldig glad. Jeg tenker dette kan være en stor mulighet for å vise meg frem. Dette er noe jeg ser fem til og jeg gleder meg, forteller Fjeldstad som reiser til Stavanger i morgen for å være en del av den ukeslange samlingen.

Hovedtrener Kenneth Østerås er naturligvis glad på Siljes veiene.

– Silje har jobbet målrettet og hardt de siste årene. Hun har tatt tak i utviklingsmål og jobbet hardt hver eneste trening og kamp. Hun har tatt steg for steg og er nå belønnet med plass på landslaget. Hun er ekte «Vålerenga-jente» som har vært i klubben hele sitt liv. Vi er stolte som klubb når en spiller som har gått gradene blir tatt ut på landslaget. Det viser at de som har jobbet med jentene fra de er små har gjort en meget god jobb.

Klubben gratulerer Silje så mye med uttaket.

 

 

 

Denne saken handler omA-LAGET, , ,