#Hunpresterer © er klubbens nye satsingsområde og kommer nå også i podkastformat. 

Hva er driverne bak prestasjonsutvikling?

Klubben ønsker å sette et enda større fokus på kvinnelig prestasjonsutvikling og har i den anledning etablert konseptet #Hunpresterer, som nå kommer i to formater.

Podkasten #HunPresterer

I podkasten #Hunpresterer møter du to av Vålerengas toppspillere; Andrine Tomter og Sigrid Heien Hansen. Disse to, har i likhet med resten av laget, et ønske om å prestere best mulig hver eneste trening og kamp.

I podkasten følger du de på reisen gjennom sesongen både fra innsiden av laget og inn i ulik tematikk rundt prestasjon. For hvordan er det egentlig å være fotballspiller? Og å skulle prestere dag etter dag? Hvordan er det å møte motgang, å ikke føle at man når opp? Og hvordan forbereder de seg best mulig mentalt for å sikre at de lykkes?

Podcasten produseres i samarbeid med Fremantle podcast og vil slippes nærmere seriestart. Mer informasjon kommer etter hvert!

Podkast-duoen! Foto: Bildbyrån.

Nettverksarena

Det andre «formatet» er en ny og spennende nettverksarena som vil ta opp tematikker og drivere for å kunne prestere best mulig. Tema for det første møte er «Mot og selvtilit» hvor det første møtet finner sted onsdag 18. mars 09:00-12:00 på Thon Hotel Slottsparken.

Her er det kun et fåtall plasser igjen (10 stk) og det første møte er kun for kvinner. Vi anbefaler uansett at man melder seg på, da du også kan få informasjon om de neste samlingene. Det blir fire totalt gjennom året.

PÅMELDING HER