Utleieleverandøren forsterker avtalen og fortsetter som en samarbeidspartner av Vålerenga Fotball.

Ramirent kom inn som samarbeidspartner i 2019 og er en ledende leverandør av utleieutstyr til bygg og anlegg og andre industrier.

Videre har de et uttalt fokus om å forbedre den skjeve kjønnsbalansen i bygg- og anleggsbransjen.

– Ramirent har fokus på å få opp andelen kvinner i selskapet.  Vi opprettet et eget kvinneforum i 2018 hvor formålet var todelt: både få opp andelen kvinner i Ramirent, samt legge til rette og ta vare på de kvinnene som jobber i bedriften. Da Kvinneforumet ble opprettet, var andelen kvinner rundt 7%, men innen utgangen av 2020, var målet 10%. Per dags dato er vi oppe i 9,3 %, så vi nærmer oss, forteller markedssjef Belinda Sandberg før hun avslutter.

– Så samarbeidet med Vålerenga Fotball er jo i tråd med fokus vi har på rekruttering av kvinner og vi er stolte av å være med på laget.

De to TV-tårnene som står på Vallefeltet blir fortsatt stående og markedsansvarlig Jens August Dalsegg setter pris på Ramirents engasjement.

– Ettersom Ramirent er en stor aktør i Oslo og har et uttalt fokus på øke kvinneandelen er dette en veldig god match for oss. Slike engasjerte samarbeidspartnere betyr mye og jeg er naturligvis glad for at Ramirent både forlenger og forsterker avtalen.

FAKTA:

  • Bedrift: Ramirent AS
  • Adresse: Hvamsvingen 20, 2013 Skjetten
  • Nettside: https://www.ramirent.no/ 
  • Næring: Utleie av maskin og utstyr.
  • Bronsepartner i Vålerenga Fotball
  • CEO: Øyvind Emblem
Denne saken handler omA-LAGET,