To epsioder med podkasten #hunpresterer er lagt ut!

Det er Andrine Tomter og Sigrid Heien-Hansen som er «stemmene» bak podkasten #Hunpresterer. Disse to, har i likhet med resten av laget, et ønske om å prestere best mulig denne sesongen og i podkasten følger du de på reisen gjennom sesongen både fra innsiden av laget og inn i ulik tematikk rundt prestasjon.

– Den kommer til å handle om det å prestere og alt som skjer før, i og etter. Det er fra våre perspektiv så det vil bli mye personlig også, men vi håper at mange kan relatere seg til det. Vi ønsker at det skal bli en podcast du lærer litt av, men du synes er gøy og chill å høre på, forteller de to hovedpersonene.

Der den første episoden tar for seg konseptet rundt podkasten handler den andre episoden i større grad om det å forberede seg til å prestere, på fotballspråket kalt sesongoppkjøring. Her snakkes det om den grusomme joyo-testen, mental trening og forholdet mellom lysten til å vinne vs. redselen for å tape.

Podcasten produseres i samarbeid med Fremantle podkast og du kan høre på #hunpresterer på flere plattformer.

Enten her på iTunes/podkastappen: https://apple.co/3an14an 

Eller på Spotify: https://open.spotify.com/show/6t5K3hpLu8aPXH0iJpoqhE

Tusen takk til DNB som er med som annonsør!