Vår unike supporterorganisasjon Klanen stiller opp! Slik kan du støtte barn, ungdom og damelaget i Vålerenga Fotball.

Fredag kveld lanserte verdens beste Klanen en innsamlingsaksjon til ulike lag i Vålerenga-familien. Deriblant Vålerenga Fotball.

Klanen er hele Vålerengas uavhengige supporterforening og er blant annet kjent for sitt unike engasjement. Ikke bare på tribunen, men også utenfor banen gjennom sine initiativ mot rasisme for å nevne noe.

Mange av våre lag og medlemmer har nok også fått besøk av Klanen under Norway Cup. Det hersker liten tvil om at noe av det beste alle Vålerenga-spillere vet, uavhengig nivå, er å spille foran Klanen.

Hva Klanen skriver om innsamlingsaksjonen kan du lese om her!

Klubben setter utrolig pris på tiltaket fra vår fantastiske supporterklubb. Vi har tidligere informert om den økonomiske situasjonen, som estimerer et tap på mellom 3 og 3,5 millioner. Det kan du lese om her.

Slik støtter du: Klanen har oppretta en egen Vippsbutikk, hvor du kan søke opp «Klanen» eller vippsnummer 537000. Her kan du kjøpe billetter til den klubben du vil støtte.

Vålerenga Fotball har beslutta at alle som støtter vil få innpass på årets første hjemmekamp som er åpen for publikum!

Du kan enten benytte billetten selv eller gi den til en du synes fortjener det litt ekstra. Mer om dette senere.

Kjøp sesongkort

Vi gleder oss til sesongen kan sparkes i gang igjen og foreløpig er seriestarten utsatt til 23.mai. Sesongkort sikrer deg inngang til alle av damelagets hjemmekamper. Sesongkortsalget holdes følgelig åpen og det kan du kjøpe her.

Bli medlem

En annen måte å støtte klubben på er å melde deg inn. For Vålerenga Fotball er det viktig å ha mange medlemmer og ha et levende medlemsdemokrati. Som medlem av klubben har du rett til å delta på årsmøter og medlemsmøter og du får tilgang til medlemstilbud fra klubbens samarbeidspartnere.

Medlem blir du her!

Bli grasrotgiver

Selv om det er stans i mange av spillene til Norsk Tipping utgjør Grasrotandelen en viktig inntektskilde for klubben. Her kan du knytte din grasrotandel til Vålerenga Fotball.

Vil du gi en gave?

Vi ønsker helst å tilby noe konkret tilbake som sesongkort, inngang på kamp og medlesmskap, men for de som ønsker å gi en gave er det også mulig. Gave kan gis på Vipps til #1913 eller kontonummer: 1503.71.00002.

Alle små og store bidrag kommer godt med!

Denne saken handler omA-LAGET, , ,