Totalleverandøren innen avfallshåndtering er en stolt samarbeidspartner av klubben. 

– Det er vel ikke til å stikke under en stol at vi er veldig glade for å kunne forlenge samarbeidet, spesielt i disse tidene vi er inne i, forteller markedsansvarlig i Vålerenga Fotball, Jens August Dalsegg, før han fortsetter.

– De kom inn som samarbeidspartner i 2018 og har lenge vært får foretrukne leverandør av avfallsløsninger og containere. En solid aktør vi naturligvis er veldig glade for at nå både forlenger og forsterker avtalen med oss ytterligere. For de som nå skal igang med vårdugnaden og ryddejobber oppfordrer vi selvsagt til å ta kontakt med Brenden & Co Gjenvinning.

Det kan du gjøre ved å ringe 239 05 105 eller ved å sende en e-post til kundeservice@brendengjenvinning.no.  Her kan du også oppgi rabattkoden «VIFKLUBB»

LES MER OM TILBUDET OG LØSNINGER HER.

Brenden & Co Gjenvinning hjelper deg med vårdugnaden. Foto: Brenden & Co

Bjørnar Røe i Brenden & Co Gjenvinning er tydelig på at det er viktig for bedriften å gi noe tilbake.

– Vi var veldige klare for å fortsette samarbeidet med klubben. Vi ønsker å gi noe tilbake og støtte oppom den viktige klubbaktiviteten, for både barn, unge og damelaget. Klubben representere noe vi ønsker å assosiere oss med og det har samtidig vært et bra opplegg i partnernettverket, forteller han.

Brenden & Co gjenvinning tilbyr avfallsløsninger til både private, borettslag og entreprenører i Oslo og Akershus med hovedfokus på transport og utleie av containere, avfallssekker og andre beholdertyper, samt rådgivning. Alt avfall som håndteres blir transportert på en trygg og effektiv måte for levering til godkjente mottaksanlegg for gjenvinning og videre bearbeiding.

Fakta:

  • Brenden & Co Gjenvinning AS.
  • Adresse: Haraldrudveien 34, 0581 Oslo
  • Webside: https://www.brendengjenvinning.no/
  • Tlf. 23 90 51 05
  • Epost: kundeservice@brendengjenvinning.no
  • Ansatte: 9
  • Bronsepartner i Vålerenga Fotball.