To måneder med alternativ trening og minimal kontakt med andre stiller enhver tolmodighet og motivasjon på prøve. Men, nå lysner det.

For jentene i Vålerenga Rekrutt betyr pandemien på ingen måte treningsfri, her er det business as usual. Et dyktig og dedikert trenerteam har i hele perioden sørget for å aktivisere gjengen på den beste og tryggeste måten.

Men – jentene i Vålerenga Rekrutt trener nå endelig sammen igjen. I oppstarten har de trent to ganger i uken. De første treningene i grupper på fem. De siste treningene har blitt gjennomført i større grupper. De har delt gjengen i to, forsvar og angrep. Fra slutten av mai er planen å øke til tre fellestreninger per uke.

Sjefen sjøl, Kenneth Østerås. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

Før fellestreningen startet så var jentene overlatt til seg selv og individuell trening. Eller, helt til seg selv blir feil. Hver morgen tikket det inn treningsopplegg fra trenerne som skulle gjennomføres i løpet av dagen. Det gjør det fremdeles de dagene det ikke er fellestrening.

Hva som skjer med seriespill og cuper er ikke godt å si. Jeg krysser fingrene for at vi snart kan begynne å leve tilnærmet normalt og kan samles på en tribune eller ved en sidelinje om ikke alt for lenge.

Kine Fløtre endelig tilbake på treningsfeltet etter skaden. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

SE ALLE BILDENE FRA TRENINGEN HER

Denne saken handler omREKRUTT,