Våre samarbeidspartnere har vært uvurderlige for klubben gjennom de to siste månedene. Vi ønsker å gi tilbake og oppfordrer våre medlemmer og supportere om å benytte seg av våre partneres produkter og tjenester.

Del 1 av 2. 

(lesetid 3 minutter)

OBOS
OBOS har som strategisk mål å utvikle byer og steder og å utøve samfunnsansvar.  De er også en stor og viktig samarbeidspartner for hele kvinnefotballen og vi er stolte av å ha OBOS i ryggen!

Du får mange fordeler ved å være OBOS-medlem og det kan du bli her!

Coop
Kom inn som samarbeidspartner i 2018 og er klubbens generalpartner sammen med DNB. Nylig tredoblet også Coop sentralt støtten til Toppserien. Det kan du tenke på når du handler i en Coop-butikk eller på Obs byggevarehandel.

ATG
ATG utfører alt innen maling og gulvbelegg og er en viktig samarbeidspartner for hele klubben. Så skal du eller bedriften legge gulv og eller male? Ta kontakt med en av disse to!

Kontaktpersoner gulv
Ivan Kandal, mobil: 412 67 140 Epost: ivan@atg.no

Kontaktpersoner maling
Ronny Johansen, mobil: 917 97 011 Epost: ronny@atg.no

Møller Bil Etterstad
Den herlige gjengen nede i Grenseveien 67 selger både bruktbiler og nye biler. Sjekk ut sommerkampanjene deres her! De har også tilbud på dekkhotell, bilpolering og bilvask – det kan du lese mer om her, eller stikk innom lokalene deres i Grenseveien.

DNB
DNB har vært banken «vår» i 8 år og har de siste årene trappet opp bidragene spesielt rundt kvinne- og jentefotballen. Skal du ta opp lån, selge boligen din eller har du spørsmål rundt din økonomi – ta kontakt med din lokale DNB filial.

Du kan også kontakte: lasse.hansen@dnb.no

Sterk Legevakt Øst / Sterk Helse
Den nyetablerte legevakten tok samfunnsansvar og gjorde om sine lokaler til Feberpoliklinikk for Oslo kommune. De har nå flyttet sin behandling av muskel og skjelett i sine lokaler på Løren. Der tilbyr de 20% på førstegangskonsultasjon hos muskel og skjelettbehandler. Dette gjelder hvis du kan vise frem ditt medlemskap/sesongkort i klubben.

Ta kontakt med Kjetil Larsen på kjetil@sterkhelse.no

Umbro
Umbro er hele Vålerengas utstyrsleverandør og har alt fra fotballbekledning til fritidstøy og sko. Vi jobber med å få opp en nettbutikk sammen, men inntil da kan du handle på deres hjemmesider her eller kjøpe klubbutstyr i Sjappa.

Sabona
Sabona er en bistandsorganisasjon som jobber på grasrota for en bedre fremtid for menneskene i Zimbabwe. De pryder fronten på draktene på damelaget og vi er utrolig stolte av jobben Sabona gjør. Her kan du donere et støttebeløp for å bedre barn og unges vilkår i Zimbawe.

Escape Travel
Vår gode turoperatør er inne i tøffe tider om dagen, men tilbyr unike reiser rundt om ulike destinasjoner i Norge som fjellturer i Jotunheimen eller fotturer på Svalbard. Sjekk ut de ulike tilbudene her. Husk også på Escape Travel når du skal bestille din neste sportsreise.

HMK
HMK busser oss trygt rundt i landet og som mange andre i bransjen har de opplevd tøffe tider.  Trenger du eller din bedrift buss til din reise – ta kontakt på anders@hmk.no eller Rebecca@hmk.no.

Konsis
Vår gode leverandør av trykk og grafiske tjenester holder til på Økern. Konsis har et bredt utvalg, så trenger du trykksaker eller profileringsmateriell – ta kontakt med eivind@konsis.no

Dinamo
Vår gode byråpartner har sine fagområder innenfor PR, Reklame, Design og digital markedsføring.  Vi kan anbefale Dinamo på vårt varmeste og du kan ta kontakt med tor.hegge@dinamo.no hvis din bedrift trenger hjelp av noen kloke hoder. 

Spikern Bygg
Spiker’n er tømrerfirma som holder til på Vålerenga i Oslo og tar på seg store og små oppdrag. Alt fra tilbygg, nybygg og rehabilitering. Ta kontakt på jimmy.munkvold@spikernbygg.no

Coca-Cola
Den tradisjonsrike drikkeleverandøren leverer mineralvann til våre kiosker, men disse har dessverre ikke vært oppe i år. Vi gleder oss til åpne disse igjen og servere kalde drinker fra vår gode samarbeidspartner.

Nordstrand Kiropraktorklinikk
På Nordstrand får du topp behandling for eventuelle muskel og skjelettplager. Klinikken innehar det nyeste innenfor digitalt røntgenutstyr med mulighet for full kroppsanalyse. Dette øker sikkerheten hos deg som pasient og gir nyttig informasjon i forhold til å utøve spesifikk, årsaksrelatert behandling. Ta kontakt på post@nordstrandkiropraktorklinikk.no

Intility
Intility er et norsk teknologiselskap med hovedkontor i Oslo og tilbyr en komplett IT-plattformtjeneste til en fast pris. En sikker og velfungerende plattform er en forutsetning for selskaper som vil utnytte IT til å øke egen produktivitet og konkurransekraft. For mer informasjon, kontakt salg@intility.no

Vårt Oslo
Lokalavisa med hjerte for byen har nylig oppretta en abonnementsordning og det kan du* tegne ved å sende en mail til abonnement@vartoslo.no .

*VIF-medlem legger ved deres medlemsnr. for å få rabattkode.

Vi har flere samarbeidspartnere som skal takkes – snart kommer del 2!