Andrine Tomter og Sigrid Heien-Hansen har gjennomført sin første sesong av podkasten #hunprester og guider deg her gjennom episodene.

Du finner podkasten på spotify, iTunes eller der du pleier å lytte på podkaster.

Lytt her!

Episode 1: Kan vi lykkes?

Tema: Om podkasten og oss to stemmene bak.

I denne episoden måtte produsenten gjøre omtrent 250 klipp, noe som gjenspeilte vår mangel på erfaring bak mikrofonen. Vi var utrolig spente og ante virkelig ikke hva vi gikk til (noe som du kanskje hører i episoden), men det var ekstremt godt å endelig komme igang etter flere måneder med idemyldring. Sigrid presterte å komme med sesongens beste (eller verste) gullkorn da hun sa «shootout» istedenfor «shoutout» i første episode, denne blir hun plaget for dagen idag.

Episode 2: Hvordan forberede seg som man vinner?

Tema:  Er lysten til å vinne større enn redselen for å tape? Og hva gjør de på dager der redselen for å tape føles kvelende?

I denne episoden begynner vi å få slutt på alle «eeeeeh» og kommet ned til 50 klipp, noe vi mente var en prestasjon i seg selv. Første episoden var utfordrende å spille inn da vi skulle introdusere alle temaene for sesongen, episode 2 føltes derfor bedre da vi hadde et eksakt tema å snakke om. Dette var første episode spilt inn under covid-19 pandemien, og vi hadde nettopp blitt permittert, så vi kan si at denne dagen var litt ekstra tung.

Episode 3: Kan hvem som helst bli best, faen ta gutta og fiskeøyet?

Tema: Hva er kriteriene for å bli best? Og kan man gjøre gull av gråstein?

Andrine åpnet episode 3 ved å sammenligne utfordringene ved kjærlighetssorg og hva man skal lage til middag. Sigrid tok tilbake ledelsen i «klønekonkurransen» ved å seie ordet «utfordrende» fire ganger på altfor for kort tid. Til tross, var denne episoden følelsesladd da Sigrid sa seg lei av sammenligninga med gutta, dette ble faktisk en rant en vi måtte spille inn to ganger.

Episode 4: Passer alle personligheter i et lag, kjeft og hvite løgner.

Tema: Hvem er hvem i et lag? Er noen viktige enn andre?

Dette er en av våre favorittepisoder da Andrine er introvert og Sigrid er ekstrovert, dette førte til at samtalen fløt og at vi rett og slett glemte at vi satt og spilte inn. Vi følte faktisk at i denne episoden presterte vi bra, så derfor ingen kommentar videre.

Episode 5: Singel, ofring for å nå målet og fest uten skinnvest.

Tema: Hvordan er det egentlig å være toppspiller og hvordan har man fokus på målene?

Denne episode liker vi fordi den tar opp hvordan vi ofrer i hverdagen, noe vi følte flere uavhengig av idrettsbakgrunn og interesser, kunne relatere seg til. Andrines «datingliv» kom på agendaen i denne episoden, og imot hennes ønske ble dette vedvarende ut sesongen.

Podkast-duoen! Foto: Bildbyrån.

Episode 6: Caroline Grahm Hansen på besøk!

Caroline var vår første i gjest i podcasten, plutselig var vi tre og ikke to, og Sigrid måtte holde kjeft i mye større grad enn før. Caro var heldigvis maks chill, så dette her gikk strålende (i følge oss da). Det var stas at en av verdens beste fotballspillere tok seg tid til å snakke med oss!

Episode 7: Grundertopp, si nei og fokus på målet med Yrje Oftedahl

Tema: Besøk av gründer Yrja Oftedahl om hvordan livet som gründerkvinne er.

I denne episoden forsvant Andrine helt da to ekstroverter møttes i studio, Yrja var et fyrverkeri og vi digget henne. Dødskult at hun med så stor podcast entret vår!

Episode 8: Mental forberedelse, talent og dating

Tema: Hvordan være optimalt mentalt forberedt og ha fokus på det du kan gjøre noe med?

Denne episoden var inspirert av hva lytterne sa de ville høre, og her ble vi mye mer personlig enn vi hadde planlagt bli, noe vi egentlig synes gikk overraskende bra! Og vi kan faktisk meddele om at i denne episoden hadde vi nesten one-take!

Episode 9: Påvirker mensen prestasjon?

Å bryte tabuet rundt mensen og idrett var noe vi bestemte oss for å gjøre helt fra start. Aina Emaus lærte oss enormt mye, og vi er veldig stolte over å ha gjennomført denne episoden! Her er det mye å lære for de som vil vite mer! I denne episoden fikk vi også mange gode tips av DNB på hva vi bør tenke på når vi skal investere i fond!

Episode 10: Studie kombinert med fotball og Erna svarte.

Tema: Toppidrettslivet vs. studier og jobb.

Dato 18.mai, og vi var litt slitne. Dette bar episoden litt preg av da vi slet litt med flyten da introen måtte spilles inn fire ganger. Likevel ble det en viktig episode da vi tar opp det håpløse regnestykke med fotball og studier. Vi fikk i forkant av denne episoden vite at vi skulle intervjue statsminister Erna Solberg, noe vi fremdeles ikke forstår. Vi hadde aldri trodd dette da vi spilte inn episode 1, dette er en fin motivasjon å ta med seg inn i sesong 2, som kommer til høsten!

En stor takk rettes også til DNB som var annonsør gjennom hele sesongen! Det ble også annonser utenom det litt vanlige, da vi gjennom episodene har lært mer og mer om det å investere i fond. Så her kan du også lære mye om det!

Les også