Våre samarbeidspartnere har vært uvurderlige for klubben gjennom de to siste månedene. Vi ønsker å gi tilbake og oppfordrer våre medlemmer og supportere om å benytte seg av våre partneres produkter og tjenester.

Del 2 av 2.

Les del 1 her.

Brenden & Co Gjenvinning

Vår gode avfallhåndteringsekspert forlenget nylig avtalen og tilbyr alt du trenger til å håndtere avfall eller gjennomføre vårdugnaden hjemme eller i borettslaget. Alle i og rundt Vålerenga får rabatt og hele tilbudet finner du her!

Ramirent

Er en av Norges største utleiere av maskiner og utstyr, med alt i fra lifter og anleggsmaskiner til stillas. De har blant annet satt opp to TV-tårn på Vallefeltet. Ramirent har også et stort fokus på å styrke kvinners posisjon i selskapet og er en god samarbeidspartner. Kontakt brede.hagen@ramirent.no for henvendelser.

Ensjø Torg

Et lite spark fra Intility Arena ligger Ensjø Torg. Her bygges det nå flere nye boliger. Det tidligere industriområdet på Ensjø forvandles nå til et området fullt av liv og mennesker, der flere kulturtilbud er under planlegging og nye skoler kommer på plass. Kort gåavstand til Oslo Sentrum, Grünerløkka og Tøyen.  Sjekk ut de ulike prosjektene her! Og kjenner du igjen spillerne i videoen nedenfor?

Sixt

Bilutleieaktøren ligger nærmest vegg-i-vegg med stadion og er en av våre nyeste samarbeidspartnere. Så hvis du ønsker du å låne deg bil foran Norgesferien, kan du nå få 15% hos Sixt! Les mer om hvordan du bestiller her.

Animer

Animer Animation Studio er et animasjonsstudio lokalisert i Oslo. På våre kontorer har vi høyt utdannete fagfolk innen manus, illustrasjon og animasjon som hjelper bedrifter med å lage animasjonsvideoer til både intern og ekstern bruk. Her kan du sjekke ut Animers ulike prosjekter og liker du det du ser – ta kontakt med stian@animer.no.

Snart får vi også vår egne animerte Vål’enga video!

Pizzabakeren Ensjø

I sine lokaler på Ensjø leverer Pizzabakeren rykende ferske pizzaer til våre hjemmekamper. De har også et eget tilbud for lag og medlemmer i Vålerenga Fotball, hvor du betaler 159,- pr. pizza dersom du bestiller 3 eller flere. Du kan bestille via nett eller ringe 979 43 000.

City Security

Er et lokalt vaktselskap i Oslo og er en av våre nyeste samarbeidspartnere. De har et bredt spekter av tjenester og vil blant annet stå for sikkerheten på våre aktuelle hjemmekamper. Ta kontakt med Anders Ellefsen på ellefsen@citysecurity.no dersom du har behov for vektere på ditt arrangement.

Fitness Xpress 

Holder til i strøkne og innbydende lokaler på Intility Arena. Grunnet Covid-19 situasjonen må de foreløpig holde stengt, men kan forhåpentligvis åpne snart. Da kan du benytte deg av dette tilbudet. 

Smartfish Nutrition

Leverer god og innholdsrik restutisjonsdrikk til våre A-lagsspillere. Nå har de også et tilbud til alle medlemmer og supportere som ønsker å få i seg riktig ernæring etter en hard treningsøkt. Ønsker du å bestille? Send en mail til brede@smartfish.no eller klikk deg inn her, opprett bruker og benytt rabattkoden «bohem».

Modulvegger

Modulvegger er en ledende aktør innenfor systeminnredninger i Norge og har alt ifra glassvegger og skillevegger til himlinger. Les mer på deres hjemmesider her. 

Øst

Den ypperlige stadionpuben åpnet endelig igjen for noen uker siden og tilbyr mat og drikke til både store og små. De opplever stor trafikk om dagen, så skal du ha et bord bør du sende en reservasjon til jeanette0302@hotmail.com.

Vålerenga Sjappa

I Sjappa på stadion finner du alt du trenger av supportereffekter og klubbtøy. I juni har de følgende åpningstider: Tirsdag & Fredager kl 11-16. Lørdager kl 10-14. Spørsmål? Send en mail til post@sjappa.net.

Sportfoto

Tar helt ypperlige kamp- og treingsbilder, og er vår foretrukne fotograf. Se de ulike bildene her.