Ooni Pizzaovner er Vålerenga Fotballs nyeste tilskudd til partnerpoolen.

Gjennom selskapet Piacere har Per Neraas-Andersen og Anders Olafsen sikret seg agenturer på nymotens pizzaovner fra Ooni. Et opprinnelig finsk selskap med hovedsete i Skottland.

– Ooni Pizzaovner gir alle muligheten til å lage fantastisk pizza hjemme. Med litt øvelse lager man pizza som overgår hva man får servert på de fleste restauranter, forteller gutta, før de går innpå hvorfor de ble en del av laget.

– Begge to har stor interesse for fotball og særlig for Per har Vålerenga alltid betydd mye. Klubbens satsing på jentefotball og et damelag i Norgestoppen gjør det ekstra spennende å være med som partner, og vi tror at dette kan være med på å gjøre merkevaren Ooni enda bedre kjent, sett i et langsiktig perspektiv.

Ulike pizzaovner fra Ooni.

– Et veldig kult produkt og en merkevare vi er glade for at vil samarbeide med oss for å gjøre seg mer kjent. Forhåpentligvis får vi testa ut dette på et av våre mange arrangement til høsten også, forteller markedsansvarlig Jens August Dalsegg.

Fakta:

  • Selskap: Piacere Import AS
  • Produkt: Ooni pizzaovner
  • Mob: 97 19 62 42
  • E-post: per@piacere.no
  • Adresse: Vetlandsveien 28, 0671 Oslo