Vi reiser til Røa onsdag for å forsvare østkantens ære.

Onsdag reiser vi til Oslo vest for å spille midtukekamp.

Årsaken er at kampen er flyttet slik at vi skal ha litt større muligheter til kvalifisere oss til videre Champions League spill i oktober. Det er altså vår kamp i serierunde 14 som spilles onsdag.

Vi møter Røa, som har hatt en dårlig sesongstart. De har ennå til gode å ta poeng i årets serie. Jeg kan garantere deg at de ønsker å gjøre noe med det snarest mulig så vi kommer til å møte et lag som er meget gira og vil gi oss kamp til døra.

Slik gikk det borte mot Røa i fjo

Det er dermed vesentlig at jentene våre er påskrudd fra start og ikke undervurderer vestkantjentene. Sist kamp røk onsdagens verter 0-1 hjemme mot Avaldsnes og som ikke det var nok, fikk trener Geir Nordby rødt kort.

Røa ligger naturlig nok sist på tabellen og har tre poeng opp til Arna-Bjørnar og fire opp til Lyn på plassene foran. De har scoret fire mål og sluppet inn 14.

Vi har hatt en helt annen start på sesongen og kan smykke oss med tredjeplass enn så lenge.

Fire seiere, en uavgjort og ett tap er status så langt. Det gir oss 13 poeng på seks kamper og vi har 12-6 i målforskjell. Den ene kampen som har endt uavgjort kom nå i helgen og det føles fortærende med uavgjort fordi vi hadde mer enn nok sjanser til å score langt mer mål enn det ene vi fikk mot Kolbotn. Da var vi ikke skarpe nok foran motstander mål.

Vi har allerede møtt Røa på Intility Arena i årets serie og vant kampen 2-0 etter scoringer av Ajara Njoya og Dejana Stefanovic.

Vi håper selvfølgelig at bortekampen også skal gi tre poeng til våre jenter og har god tro på at jentene tar med seg alle tre poeng tilbake til Oslo øst etter kamp. Det må de klare om de skal holde liv i planen om seriegull i årets sesong.

Kampen starter onsdag 18.00 og streames på Direktesport.no.

Vi ønsker dere en god kamp og minner samtidig om neste hjemmekamp som spilles klokka 19:00 26. august – og da møter vi Lyn.

Denne saken handler omA-LAGET,