Etter uavgjort i Trondheim venter en ny toppkamp, denne gang borte mot LSK Kvinner.

Skrevet av Olav Svendsrud.

Dit drar vi som serieleder, en tilværelse de fleste av oss kan leve godt med, selv om vi riktignok har en kamp mer spilt. Det er uansett godt å vite at man henger med i toppen.

Dessverre er ikke statistikken på vår side, men statistikk er bare historiske tall. Fotball er ferskvare og lørdagens motstander kommer rett fra et 1-0 tap mot Avaldsnes.

LSK kvinner har de siste årene vært helt suverene i Norge, selv om vi ga dem grei kamp til døra i fjor. De gule og svarte har mista mye av det som utgjorde stammen i laget, men har hentet inn forsterkninger i flere ledd og har så langt vist at de er å regne med i år også.

I år er Toppserien en mer åpen affære enn på mange år, og med et Trondheims Ørn…øh, nei vent, RBK lag som nekter å tape, kan ikke jentene i kongeblått unne seg mange feilskjærene om det skal bli medaljer av edleste metall til slutt.

Kampen mot RBK var jevnspilt og ble spilt på dårlig underlag. Det er ingen grunn til å tro at den kommende kampen blir annerledes. Riktignok putrer det rundt en traktor som skvetter litt vann rundt inne i hangaren før kampstart, men her er det bare å iføre seg arbeidsklærne og gi alt.

Etter kampen i Trondheim etterlyste trener Jack Majgaard Jensen litt mer kvalitet offensivt. Vi regner med at treningsuka har fått gjort de nødvendige justeringene og satser på å plukke tre historiske bortepoeng.

NRK sender kampen via sine kanaler på TV, nett og app. Avspark er lørdag kl.15.00.

Denne saken handler omA-LAGET, , ,