LSK Kvinner – Vålerenga 1-3 (0-2). Tidenes første!

Den fullkomne eufori! Den perfekte bortematch! Deilig er jorden! En lengsel som har fulgt folka her øst siden siden tidenes morgen har endelig blitt realisert!

Se høydepunktene nederst.

Vi har slått LKS-kvinner for første gang i serien! De regjerende mestrene ble knust, rundspilt og herja med – i egen hall!

  • 0-1 Ingibjörg Sigurdardottir: Glitrende corner fra Sherida Spitse sveiper en tur innom ryggen til Synne Jensen før den lander til slutt i beina til vår islandske stopper, med ryggen mot mål. Dattera til Sigurd vender opp, og gir oss ledelsen via stolpen. Sigurdadottirs tredje for sesongen.
  • 0-2 Dejana Stefanovic: Andrine Tomter spiller fri Synne Jensen i korridor. Hennes skudd blokkeres, men returen hamres inn av Dejanas høyrefot.
  • 0-3 Rikke Madsen: Perfekt bakromspasning fra Sigurdadottir sender vår danske sprinter alene med keeper. Madsen gjør ingen feil.
  • 1-3 …er allerede glemt.

Selv 50 minutter etter sluttsignalet er alle celler i kroppen som kan føle i ekstase her i LSK-hallen! Vi kommer tilbake med mer i morgen!

NB! Dessverre måtte Sigrid Heien Hansen ut med det som ser ut til å være en hjernerystelse etter 13 minutter. Turen gikk rett til Ahus og det går etter forholdene bra med Sigrid.

Denne saken handler omA-LAGET,