Etter å han nedsablet LSK kvinner i hallen der oppe lørdag, kommer Lyn på visitt til Intility Arena onsdag.

Vålerenga kommer altså fra en god prestasjon på Romerike.  Vertene kom seg på en måte gradvis etter sjokket utover i andre omgang, men når de begynte å score stod klokka på 94 minutter og Vålerenga var tre mål foran.

Og dermed var nok en milepæl nådd – vi hadde aldri slått LSK kvinner i Toppserien før lørdagen kamp.

Men nå kommer altså Lyn på besøk til vår hjemmearena, og det er ingen floskel; nå må det nullstilles.

Som Sherida Spitse sa etter LSK-kampen: – Hvis vi virkelig vil vinne noe må fokuset hele tiden være på neste kamp.

Status

Lagene har møtt hverandre fire ganger i Toppserien og to ganger i Norgesmesterskapet. Fasiten er 3 seire, 2 uavgjorte og ett tap – i Vålerengas favør. To av seirene har vært av det knusende slaget; 6-1 hjemme i 2018 og 5-1 borte i 2014 (NM).

Lyn ligger nest nederst på tabellen med 5 poeng, kun poenget foran Røa og ett poeng bak Kolbotn. Lyn har kun vunnet én kamp denne sesongen, hjemme mot Kolbotn.

Vi for vår del topper tabellen med 20 poeng, bak oss følger Rosenborg, LSK kvinner og Sandviken – alle på 16 poeng. Vi har én kamp mer spilt på grunn av Champions League kvalifisering i oktober.

Stiller spillerne med samme innstilling og innsats som på lørdag er det gode muligheter for tre poeng, men da gjelder det å være påskrudd fra første spark på ballen.

En som ikke er klar til onsdagens kamp er Sigrid Heien Hansen. Midtbanemotoren fikk en smell tidlig i kampen mot LSK kvinner og fikk senere konstatert en hjernerystelse. Alt står etter forholdene bra til med Sigrid, men følgelig tar hun det med ro de nærmeste dagene.

Kampen har avspark 19:00 og dørene åpnes 18:00. Nytt for denne kampen er at inngangen er flyttet opp til hjørnet ved inngang 10.

Får du ikke sett kampen, så streames den på www.direktesport.no 

Inngangen flyttes til området markert med rød sirkel.

 

 

Denne saken handler omA-LAGET,