Duoen i podkasten #hunpresterer er igang med ny sesong og første gjest var ingen ringere enn Statsminister Erna Solberg.

– Det var sinnssykt kult! Vi har jo visst det lenge at vi skulle gjøre det og gledet oss til det, men det er liksom noe annet når det faktisk skjer, forteller Sigrid Heien Hansen.

«Partner in crime» Andrine Tomter følger opp.

– Det er vel ikke til å stikke under en stol at vi var litt «stratstrucked» i starten, men det gikk veldig fint og samtalen mellom oss gled godt. Hun kom med en del interessante refleksjoner og råd rundt det å prestere og tro på seg selv som kvinne, noe vi så absolutt har lært av og forhåpentligvis mange av lytterne vil gjøre også.

I episoden avslører Statsministeren blant annet at hun har hatt en økende interesse for fotball de siste årene, men at hun aldri noen særlig fotballspiller selv. Det hun imidlertid var klar på er at hun har et ganske så stort konkurranseinstinkt.

Hvordan det hele gikk kan du høre på spotify, iTunes eller ved å klikke her. 

#hunpresterer

Episoden med Erna Solberg er nr. 2 i rekken i den andre sesongen av podkasten.

Sesong 1 gikk fra mars til mai og ble tatt godt i mot av lytterne.

– Podkasten handler om det å prestere og alt som skjer før, i og etter. Det er fra våre perspektiv så det vil bli mye personlig også, men vi håper at mange kan relatere seg til det. Vi ønsker at det skal bli en podcast du lærer litt av, men du synes er gøy og chill å høre på, forteller de to hovedpersonene.

Her kan du lese Sigrid og Andrines tanker om hver episode.