Ballkunstneren er klar for to nye år!

– Jeg koser meg rått her, enkelt og greit. Det er fine folk her, fin stadion, ja, alt er egentlig ganske fint. Jeg har snart vært her i tre sesonger og ser at både laget og meg selv bli bedre, forteller Marie, som er glad hun er kvitt skaden som har plaget henne de siste 7-8 kampene.

– Nå gleder jeg meg bare masse til en spennende høstsesong og Champions League, stråler vår nummer 20.

Tromsøværingen kom til Oslo og Valle foran 2018-sesong og har tidvis imponert publikum med sine dribleferdigheter og oppsiktsvekkende ballkontroll.

Bli kjent med Marie her!

Totalt har det blitt 48 kamper og 8 mål i kongeblått, det siste ble scoret etter en flott prestasjon i 1-2 seieren mot Klepp i juli.

Sportssjef Eli Landsem ser frem til å ha med Marie videre og tror 23-åringen har mer på lager.

– Utviklinga til Marie har pekt oppover siden hun kom i 2018. Etter å ha ikke være 100% klar for spill i første del av sesongen gleder jeg meg til å se hun på banen i høst, og ikke minst de to neste årene.

I fjor ble Marie utfordret av den kjente freestyler-trikseren Anders «Azun» Solum. Hvordan det gikk kan du se nedenfor.

 

 

Denne saken handler omA-LAGET, ,