Arna-Bjørnar Fotball og Vålerenga Fotball enige om umiddelbar overgang for midtbanespilleren Rikke Bogetveit Nygard.

– Jeg gleder meg, og er veldig takknemlig for det jeg har opplevd med gode venner i Arna-Bjørnar. Det var ingen tvil om at jeg ønsket meg til Vålerenga nå, jeg trengte å prøve noe nytt så når jeg fikk muligheten måtte jeg ta den, forteller en glad Rikke Nygard.

20-åringen debuterte for Arna-Bjørnar i 2015, og har totalt spilt 95 A-kamper og scoret 7 mål for «Bjørnene». I tillegg har hun til sammen 53 landskamper på samtlige nivåer, og debuterte på A-landslaget i landskampen mot Nord-Irland november 2019.

Rikke Nygard her for Arna Bjørnar mot Sherida Spitse. Nå blir de to lagvenninner. Sportfoto

Synnøve Tverlid i Arna-Bjørnar ønsker Rikke Nygard lykke til i ny klubb og nye omgivelser

– Vi ønsket selvsagt å forlenge kontrakten med Rikke, men når hun nå har valgt å gå til Vålerenga, vil vi takke henne for hennes strålende innsats for oss. Vi ønsker henne lykke til, og håper hun får realisert sine store drømmer

Sportssjef Eli Landsem i Vålerenga Fotball er veldig fornøyd med at Rikke Nygard valgte Vålerenga og signerte en kontrakt som gjelder ut august 2022.

– Vi har i lang tid fulgt med på Rikkes utvikling, og har vektlagt å opptre veldig ryddig i forhold til Arna-Bjørnar. Rikke har noen kvaliteter som vi har ønsket oss inn i troppen, og det at hun nå ønsket overgang til oss, medfører at vi styrker oss i den jevne sluttspurten i Toppserien. Vi skal også ut i kvalifisering for Champions League, det var derfor viktig å få på plass en avtale med Arna-Bjørnar og Rikke allerede i dette overgangsvinduet.

Rikke Nygard vil være spilleklar til den kommende hjemmekampen mot Klepp på søndag og ønsker du billetter til den kampen kan du klikke deg inn her. 

Vålerenga Fotball ønsker Rikke Nygard hjertelig velkommen til klubben og vil videre takke Arna-Bjørnar og teamet rundt Rikke for en god og ryddig overgangsprosess.

Fakta:

  • Navn: Rikke Bogetveit Nygard
  • Født: 22.05.00
  • Posisjon: Midtbane
  • Tidligere klubber: Arna Bjørnar
  • A-landskamper: 2/0
  • Draktnummer: #9
  • Kontrakt til: 31/08/22

Kontaktinfo:

Arna-Bjørnar Fotball: Synnøve Tverlid – mobiltelefon 917 15 403

Vålerenga Fotball: Eli Landsem – mobiltelefon 406 07 040

 

Les også

Denne saken handler omA-LAGET, , ,