Midtbanespilleren Sigrid Heien Hansen forlenger kontrakten med to nye år.

I høst har både Rikke Marie Madsen og Marie Dølvik forlenget sine kontrakter og mandag troppet Rikke Nygard opp på Valle.

Nå er nok en viktig brikke på plass foran de to neste sesongene i Sigrid Heien Hansen.

–  Eg stortrivast i Vålerenga, og vi har et veldig godt lag her, så eg må virkelig vere på mitt beste kvar trening, kvar dag for å lykkast. Det er et sånt miljø eg ønske og må vere i for å sjå kor god eg kan bli og kor langt eg kan nå. Det er ei fin tillitserklæring fra klubben, og den nåværande situasjonen med serieinnspurt og CL, i tillegg til Vålerenga sine ambisjonar sikt, var valget om forlenging enkel for meg, forteller vår #7.

24-åringen som sammen med Andrine Tomter nylig hadde Erna Solberg som gjest i podkasten #hunpresterer, er mer enn klar for å kjempe om edelt metall i høst.

– Det er absolutt ei spennande tid å vere Vålerengaspelar, og eg er veldig stolt over å vere det.

Sandane-jenta kom til klubben foran årets sesong etter lenge å ha vært på radaren til sportssjef Eli Landsem.

– Sigrid er en type lagspiller som alle ønsker å ha både på banen og i garderoben. Hun har stor arbeidskapasitet og er en god toveisspiller. Hun er videre opptatt av å skape en god trivsel og kultur rundt seg, så det sier seg med andre ord selv at vi er veldig godt fornøyd med at Sigrid fortsetter i Vålerenga, forteller Landsem.

BLI BEDRE KJENT MED SIGRID HER.

Sigrid Heien Hansen har ofte et stort smil om munnen.