Samarbeidsklubbfamilien vokser. Det gleder oss stort, og vi ønsker Vind IL velkomne inn i samarbeidet.

Vind er allerede med i samarbeidsprosjektet hos Vålerenga Fotball Elite og ønsker nå å gi sine egne jenter #likemuligheter.

– Vi har vært veldig fornøyd med samarbeidet med vi har hatt på guttesiden med Vålerenga de siste to årene, og syntes vi som klubb har mye igjen for dette ved at trenerne våre lærer mye og spillere kommer tilbake fra Vålerenga med masse motivasjon. Men, vi har ønsket å ha et like godt tiltak på jentesiden, sier daglig leder i Vind IL, Ketil Gjerde.

Det gleder å høre utviklingssjef Monica Knudsen.

–  Vi ønsker å samarbeide med klubber som ønsker å styrke og videreutvikle sine tiltak på jentesiden. Vind er en stor og tradisjonsrik klubb som vi er glade for å ha i «familien».

Signeringen ble gjennomført i anledning kick off for prosjekt #VIFung, og dette ble en super anledning også for Vinds fremste spillere til å trene sammen med andre ivrige spillere på Intility Arena.

Spillerutvikler Roy Stian Korslund og leder for fotball i Vind Eivind Merok tok også turen til Intility. De likte det de så, og ambisjonene for egen jentesatsning er også store.

– Vi har ambisjoner om å gi et knallgodt tilbud til jentespillerne i vår region, og for oss er samarbeidet med Vålerenga Dame en veldig god løsning. Med samarbeidsavtalen får vi et løft for alle jentespillerne i klubben, med aktiviteter for breddespillere, barn- og ungdom, og spillere som har behov for hospiteringstilbud vi som klubb ikke rår over, forteller Merok.

Roy Stian Korslund legger til:

– Vind har flere, sterke spillergrupper på vei inn i ungdomsfotballen, og vi tenker det er viktig for spillerne å få referanser fra toppfotballen. Samtidig ønsker vi at trenerne på jentesiden også skal lære fra et sterkt fotballfaglig miljø. Vi som skal jobbe med å løfte kvaliteten i spillernes hverdag har godt av å se hvor lista ligger, og det kommer forhåpentligvis alle spillerne til gode.