Pandemien har gjort det vanskelig med samlinger i 2020, men onsdag morgen var 20 samarbeidspartnere endelig samlet til frokost og «speed-dating».

Partnerfrokosten fant sted hos Thon Hotel Linne som stilte med gode rundstykker, frukt, nøtter, smoothie og kaffe, i tillegg til gode smittevernstiltak.

– Et positivt oppmøte der det var veldig spennende og lærerikt å kunne delta. Vålerenga som vertsskap skapte en fantastisk plattform i dag som gir muligheten for videre tette bånd på tvers av bransjer og interesser. Setter pris på at Thon sin lokasjon kunne bidra til dette. Selv med smittevernhensyn og god avstand, følte jeg mange dro nytte av å kunne få et innblikk i mulighetene som finnes i nettverket, oppsummerte Rikke Antonsen samlingen fra Thon sin side.

Etter en matbit og kaffekopp gikk klubben gjennom en generell statusoppdatering og nye tiltak – som partnertilbud – før Jack Majgaard Jensen presenterte seg selv og siste nytt rundt damelaget.

Deretter var det duket for forhåndsoppsatte «speed-dating møter», 4 på hver bedrift, før man de siste 20 minuttene kunne slå av en prat med den man selv ønsket å snakke litt nærmere med.

– Partnerfrokosten var et hyggelig første møte med andre samarbeidspartnere. Vi traff flere vi trolig kan inngå et samarbeid med, og fikk innblikk i klubbens håndtering av koronatiden. Moro å høre Jack Majgaards historier og tanker rundt damelaget, kunne Per Neraas Andersen i Piacere (Ooni pizzaovner) fortelle etter å ha deltatt på sin første samling.

Neste samling planlegges i sammenheng med en av høsten Champions League kamper (play off kampene trekkes 22.oktober), før det blir julelunsj i desember.

Er du, eller kjenner du til en bedrift som har lyst til å utvide sitt nettverk og samtidig synliggjøre seg rundt satsingen på Norges mest fremadstormende damelag og videre være med på å utgjøre en forskjell for over tusen fotballglade barn og unge på Oslo Øst?

Da kan du sende en mail til markedsansvarlig Jens August Dalsegg på jens@vif.no