Budpartner kjører inn som ny samarbeidspartner.

Foran høstsesongen ble Budpartner signert som ny, og ikke minst lokal samarbeidspartner.

– For Budpartner var det et enkelt valg å involvere seg i et samarbeid med Vålerenga da de er godt forankret innen idretten med sunne og gode verdier som vi vil assosieres med. Å kunne være med å støtte opp under lokalinteresse, fortsette å følge det gode arbeidet som gjøres i Vålerenga som klubb og ikke minst; kunne ta del i den spennende reisen til damelaget til Vålerenga – er noe vi ser veldig frem til, sier salgs- og markedsansvarlig Kristian Prestegarden

Med tilholdssted på Alnabru har Budpartner solid erfaring fra bud og transportbransjen og kan videre bistå med lagring og mellomlagring.

Klubben har allerede nytt godt av Budpartners tjenester, blant annet da midtstopper Stine Ballisager Pedersen trengte nytt kjøleskap. Til tross for kort varsel stilte Michael Palle Hansen fra Budpartner opp og transporterte kjøleskapet fra Elkjøp på Alnarbu til «Ballis» leilighet på Ulven.

Topp service!

Stine Ballisager Pedersen fikk transporthjelp av Michael Palle Hansen og Budpartner. Foto: Vålerenga Fotball

– Budpartner har slått oss som en særdeles serviceinnstilt partner med godt humør og stort hjerte. Vi fikk i første omgang på plass en avtale ut året, men har allerede begynt å snakke om flere spennende ting vi skal jobbe med neste år, forteller markedsansvarlig Jens August Dalsegg.

Fakta:

  • Budpartner AS
  • Adresse: Vollaveien 20 A, 0668 OSLO
  • Orgnr: 914 938 554
  • Tlf: +47 22 64 06 06
  • Epost: post@budpartner.no
  • www.budpartner.no