Tre minutter på overtid utlignet Sara Fornes slik at Rosenborg fikk med seg ett poeng hjem  i sekken.

(Se høydepunktene nederst i saken)

Som mange spådde på forhånd, ble det en tett og jevn kamp mellom de to topplagene.

Rosenborg hadde et lite overtak i den første omgangen og var nærmest scoring på et skudd av Cecilie Andreassen som Jalen Tompkins reddet på mesterlig vis.

For Vålerengas del var det Janni Thomsen som var nærmest med en avslutning som gikk tilside for mål.

I kampens 55. minutt var samme Thomsen i begivenhetenes sentrum.

Ballisager Pedersen fant Thomsen ute på kanten. 20-åringen dro med seg ballen inn mot sekstenmeteren og fikk god tid til å sikte.

– Om det var et innlegg eller skudd må gjerne diskuteres, men jeg traff godt, forklarte dansken etter kampen.

Innlegg-skuddet dalte nydelig over Kristine Nøstmo i RBK-målet og ned i lengste vinkel. 1-0 og store jubelscener blant de 200 fremmøtte.

Etter scoringen var Vålerenga inne i en god periode. Sherida Spitse hadde et skudd i tverrligger og et par andre halvsjanser var beholdningen før RBK satte inn en sluttspurt.

I det 93.minutt slås det en ball inn i feltet til Vålerenga. Ingen, verken blåe eller røde får ordentlig kontroll på ballen, som spretter ut til Sara Fornes som dunder ballen i nettaket.

Dommeren blåser av kampen rett etter avspark og begge lagene blir stående med ett poeng. Tabellsituasjonen er dermed den samme – nå også med Avaldsnes som slo LSK Kvinner 3-1, ett poeng bak.

Janni Thomsen synes naturligvis det var surt å tape de tre poengene på overtid.

– Vi skulle gjerne hatt de tre poengene i dag, men sett under ett er vel uavgjort et riktig resultat kampbildet tatt i betraktning.

Hvordan var det å score sitt første mål for klubben?

– Det var gøy! Det er noe jeg har gledet meg til å oppleve og at det skjer i en toppkamp er selvfølgelig fett, men også kjedelig når man ikke kan feire det fullt ut med en seier etter kampen.

Nå er det tre viktige seriekamper igjen, hvordan rister vi av oss den lille skuffelsen i dag?

– Vi spiller ikke vår beste kamp i dag og vi vet vi kan bedre, så vi må bare holde det oppe 100% og heve oss litt til neste kamp om 2 uker.

Da er det LSK Kvinner som er motstander!

NB! Der Janni Thomsen i dag stod for dagens Vålerenga-mål, ble Sigrid Heien Hansen kåret til dagens beste Vålerenga spiller!

Denne saken handler omA-LAGET, , ,