Sigrid Heien Hansen fikk en gledelig bursdagsmelding på sin 25-årsdag.

Mange har nok fått med seg at NTB og OBOS har gått sammen for å sette opp både spillerbørs og rundens lag etter hver serierunde.

I tillegg kåres også månedens spiller og for oktober stakk Sigrid Heien Hansen av med den prisen.

– Eg blir veldig stolt over å bli kåra til månedens spiller blant så mange vanvittige gode fotballspillere. Eg stortrives i Vålerenga, og eg elska måten vi spiller på. Spillestilen og spillerne rundt meg passer meg godt, og eg elsker å kjenne at jeg tar steg som spiller. Det er det jeg jobber mot hver dag – å bli bedre, forteller den dynamiske midtbanespilleren.

Første del av sesongen gikk litt opp og ned for dagens jubilant, som blant annet pådro seg hjernerystelse i bortekampen mot LSK-kvinner.

I høst har derimot formkurven pekt oppover og midtbaneterrieren ble blant annet kåret til banens beste mot Rosenborg Kvinner.

I kampen mot Klepp scoret hun sitt første seriemål og i forrige kamp mot LSK satte hun inn 2-0 målet før pause. Sigrid håper å ta med seg denne godfølelsen inn mot de siste kampene.

– Denne kåringen tar eg med meg som en skikkelig boost inn i sesongens thrilleravslutning, hvor vi skal gi alt vi kan for å ta gullet! Det hadde vert heilt fantastisk.

Hva synes du om at OBOS og NTB har spillerbørs og denne type kåringer?

– Eg tror det er bra for å bygge profiler. Det er ofte vanskelig å få oversikt over hvem som gjør det bra, hvem som er i form osv, når få kamper sendes på tv. Jeg synes det er kult fordi da kan man se hvem som utmerker seg i de ulike periodene fra andre lag og kamper man selv ikke får sett, avslutter den alltid så blide vestlendingen.

 

 

 

Les også

Denne saken handler omA-LAGET,