(OBS: Endret kamptidspunkt til kl. 12:00) Vålerenga Fotball har selv kjøpt rettighetene for å vise torsdagens playoff-kamp og inviterer deg til å følge med fra hjemmekontoret!

Litauiske Gintra Universitetas er siste hinder på veien til det offisielle sluttspillet i Champions League. Kampen blir vår første offisielle kamp utenfor Norges grenser.

Og nå kan du få med deg den historiske kampen!

Torsdag 19/11 kl. 12:00 norsk tid.

«De tusen hjemmekontor»

Klubben har selv kjøpt rettighetene til å vise kampen og den vil legges ut på vår åpne YouTube-kanal. Vi vil dele linken fra våre øvrige digitale kanaler.

Vi har bevisst ikke valgt noen «sofabillett løsning» som andre klubber har gjort i år, men med denne løsningen kan du som supporter faktisk bistå i at vi får vist kampen og følgelig sett den.

Dette er i utgangspunktet heller ikke er noe klubben har budsjettert med, så nå håper vi at våre supportere og følgere fra «de tusen hjemmekontor» har lyst til å kjøpe en slik «hjemmekontor-billett».

Det gjør du ved å vipse 100,- eller et valgfritt beløp til #1913!

Klarer vi å få med 200 hjemmekontorister går vi i null og vil si oss godt fornøyde med det.

Får du ikke revet deg løs fra hjemmekontoret klokka 12:00, vil kampen uansett være mulig å se i etterkant på vår YouTube-kanal. I så måte kan du se kampen når du selv måtte ønske det.

NB: Vi har gardert oss mot tekniske problemer og vil eventuelt streame kampen via Klanens Webradio, dersom noe skulle oppstå.

Tillleggspremier

Alle som kjøper «hjemmekontor-billetten» får jo selvsagt se kampen, men vi vil også trekke ut noen heldige vinnere av:

  • 1. premie: Onsdag kveld trekker vi ut en supporter som vil stå som kampsponsor av kampen!
  • 2. premie: Signert drakt!
  • 3. premie: 2 billetter til semifinalen mot Avaldsnes søndag!

Bli med ved å vipse 100,- eller et valgfritt beløp til #1913!