Vår amerikanske sisteskanse har skrevet under ny kontrakt ut 2021.

– Jeg er superglad for å kunne være med neste år også, forteller den uredde keeper som kan fortelle at hun har funnet seg godt til rette i hovedstaden.

– Tiden i Oslo har vært helt fantastisk så langt og jeg ser frem til å bygge videre på de gode opplevelsene fra i år inn mot neste sesong. Jeg ser mest frem i mot å jobbe videre sammen med resten av lagvenninnene, ettersom de har gjort Oslo til å føles som hjemme. I tillegg ser jeg frem til å utvikle meg videre og være med å kjempe om titler.

Jalen, som går under kallenavnet «JJ», ønsker også en rette en takk til keeperteamet.

–  Vi har et fantastisk keeperteam med Hannah som en god venn og keeperkonkurrent. Vi pusher hverandre til å bli bedre hver eneste trening. Ken (keepertrener) har også hjulpet meg med å forbedre keeperferdighetene mine på flere områder.

Sportssjef Eli Landsem er enig med «JJ» om at klubben har et godt keeperteam.

– Vi har et godt keeperteam som gir oss en god trygghet bakerst på banen. Når det gjelder «JJ» så har hun virkelig vist seg som en av Toppseriens aller beste keepere i år. Hun har vært matchavgjørende i flere kamper og har siden hun kom i vinter vist en god utvikling, og den ser vi frem til å følge også neste år.

Bli bedre kjent med Jalen «JJ» Tompkins her.

Fakta:

  • Navn: Jalen Tompkins
  • Født: 14/02/97
  • Nasjonalitet: USA (Phoneix, Arizona)
  • Landskamper: J15, J16 og J17.
  • Kamper for Vålerenga: 11
  • Tidligere klubber: Pinnacle Pioneers og Colorado Boulder
  • Draktnummer: 32

Les også