Kenneth Østerås og Darren O’Sullivan sørger for kontinuitet på trenersiden for rekruttlaget. 

– Og det er vi veldig glade for, forteller utviklingssjef Monica Knudsen

Kenneth Østerås fortsetter som hovedtrener og har gjennom de 4 siste årene virkelig løftet arbeidet med denne gruppa. Det har resultert i gode resultater for laget, men det er også gledelig å se igjen flere navn fra denne gruppen som har fått spilletid og proffkontrakter med A-laget.

Celin Bizet Ildhusøy, Mia Huse, Kine Fløtre og Tine Celine Karstensen er alle eksempler på spillere som har gått gradene fra vårt rekruttlag.

Emilie Østerås har også spilt mye på rekruttlaget, men ble løftet opp tidlig i A-stallen.

Darren O`Sullivan har også signert ny kontrakt, og tar plass i trenerteamet  som assistenttrener. Han kommer fra jobben som hovedtrener for J17 elite.

– Det jobbes nå med å lande de siste brikkene omkring trenerstaben for rekrutt/ talent, men med disse signeringene på plass vil vi få kontinuitet på arbeidet med talentgruppen vår, noe som er avgjørende for å skape god utvikling. Inn i en ny sesong skal vi ta ytterligere steg, forklarer Knudsen.

Tommy Berntsen har også blitt ansatt som toppspillerutvikler, og skal bidra aktivt inn mot denne gruppen, både på feltet og for TSU-spillere.

Det samme gjelder Monica Knudsen, som i sin rolle som utviklingsleder, vil ha ansvaret for at vi som klubb utvikler oss, og tilbyr utviklingsarbeid på et enda høyere nivå enn det vi har gjort tidligere.