Vålerenga har solgt rettighetene til Amedia om visning av våre Champions League-kamper.

Det betyr at du kan følge kampen via Avisa Oslo eller alle andre av Amedias aviser når vi møter Brøndby i 16-delsfinalene i Champions League.

Vålerengas hjemmekamp spilles 10. desember kl. 18:00, før returoppgjøret går 16. desember. Begge kampene ser du på Direktesport. For å få tilgang til sendingene trenger du et abonnement på Avisa Oslo.

– Vi var veldig spente på trekninga og personlig hadde jeg ikke hatt noe imot å møte verken PSG eller City som har kommet langt i turneringen før. Det sagt vet vi jo at Brøndby er et veldig godt lag med en lang og stolt fartstid i Champions League, så det kommer til å bli to tøffe kamper mot dem. Vi skal gi absolutt alt for å ta oss videre, sa Sigrid Heien Hansen etter trekningen.

Direktesport sitter også på rettighetene for å vise resterende sluttspillskamper i Champions League, frem til UEFA tar over rettighetene.

For presseakkreditering til kamp. Kontakt jens @vif.no