Den amerikanske sisteskansen blir å finne i Vålerenga neste år også!

– Jeg er utrolig glad for å kunne komme tilbake til Oslo og Vålerenga-familien på nyåret. Klubben og supporterne har tatt meg så godt i mot fra dag en. Jeg har også fått noen fantastisk gode venner i disse jentene og det er enkelt og greit noe som er vanskelig å forlate.

– Dette stedet er spesielt og ved å forlenge med ett år til ser jeg frem til å lære enda mer og ta del i suksessen vi skal skape videre. Etter noen deilige feriedager hjemme gleder jeg til å være på plass i januar for en ny og frisk start! Ære være Enga, forteller 25-åringen fra California.

Hannah Seabert kom til klubben sommeren 2019 og står foreløpig med 21 kamper for klubben.

Sportssjef Landsem fullroser Seabert.

– Keeperduoen vår har utgjort en stor del av suksessen denne sesongen. Hannah er utrolig god keeper og med JJ skaper de to en sunn og god konkurranse som gir oss et luksusproblem. Hun er også en stor bidragsyter utenfor banen med sin positive energi og vesen, forklarer Landsem.

Bli bedre kjent med Hannah her!

Denne saken handler omA-LAGET, , ,