19-åringen skal prøve lykken i Røa.

Mia Rostad Huse kom til juniorlaget i forkant av 2018-sesongen og tok raskt steget opp som hospitant i A-lagsgruppa, hvor hun til slutt ble belønnet med proffkontrakt.

Kontrakten løper ut 31/12/200 og neste år har midtbanespilleren som mål å sikre et opprykk for de rødkledde fra Oslo-Vest.

– Jeg har hatt en fantastisk tid i Vålerenga med noen helt fantastiske jenter som betyr veldig mye for meg. Jeg har og hatt en stor og fin utvikling, men nå er det på tide med litt mer spilletid. Derfor velger jeg en klubb som Røa, som har gitt meg et bra tilbud i 1. divisjon. Så får vi håpe på opprykk og et gjensyn med tidligere lagvenninner i Toppserien igjen, forteller Mia som fikk med seg totalt 9 kamper for Vålerenga, inkludert seriegull og cupgull.

Eli Landsem gleder seg til å følge Mias utvikling videre.

– Mia har tatt gradvise steg de åra hun har vært her, og spesielt i år har hun utviklet seg mye. Det er imidlertid tøff konkurranse på midtbanen her og hun vil nok ha bedre muligheter for spilletid i Røa, hvilket hun har et større behov for nå. Vi håper hun kan bygge videre på den erfaringen hun har fått her og kanskje krysses våre veier igjen.

Lykke til i Røa, Mia!

Les også

Denne saken handler omA-LAGET, , ,