«Den flyvende hollender» tar turen til Australia!

– Jeg signerte for Vålerenga med bakgrunn i ambisjonene om å bli best i Norge. I fjor ble det to sølv og i år ble det 2 gull – jeg kunne ikke vært mer stolt! Tiden i klubben og i Oslo som by har vært fantastisk, men nå var det på tide for meg med et nytt karrieresteg.

– Jeg vil takke alle som jeg har møtt gjennom klubben, det har føltes som et hjem! Videre vil jeg ønske klubben alt godt og håper man bygger videre på suksessen. Det samme gjelder også herrelaget. Jeg håper Vålerenga kan bli det beste laget for både kvinner og menn, forteller Maruschka.

Onsdag satt hun seg på flyet til Australia, der Adelaide City skal få nyte godt av hennes ferdigheter. De sparker i gang sin sesong 28. desember.

Eli Landsem ønsker Maruschka lykke til «down under».

– Maruschka har bidratt til gruppa med en profesjonell tilnærming til treningshverdagen og ikke minst solid duellstyrke i begge bokser. Vi ønsker henne alt godt og lykke til videre!

Denne saken handler omA-LAGET, , ,