Sent torsdag kveld signerte Elise Thorsnes under på en toårskontrakt med Vålerenga.

32-åringen sin kontrakt med Avaldsnes løp ut etter denne sesongen og nå er hun stolt av å kunne ikle seg den kongeblå drakta.

– Dette gleder jeg meg stort til! Når Vålerenga kom på banen så trigget det meg med en gang. Spesielt ettersom de er tydelige på at de trenger en spiss i boksen og det ønsker jeg å være. Jeg føler jeg har et par gode år igjen i fotballen og da trenger jeg noen som virkelig kan pushe meg. Det tror jeg treneren, teamet og resten av spillerne her kan gjøre.

De siste årene har Elise ofte rullerte på posisjonene på banen, men er Sogningen er klar på et det er i 9’er rollen hun trives best. Hele 178 ganger har hun satt ballen i nettet i norsk toppfotball, hvilket er målrekord i Norge.

Hun legger ikke skjul på at det er en målsetting å passere 200 mål innen skoene legges på hylla.

– Det er jo absolutt et mål som ikke bare være umulig å nå og det er jo viktig å sette seg noen hårete mål, sier Elise som foreløpig står med 126 landskamper og 21 mål for det norske landslaget.

Å score mål er også noe hun gleder seg til å gjøre foran Klanen.

– De er vel de eneste supporterne som synger hver eneste kamp i Toppserien. Det gleder jeg meg til å oppleve oftere.

– Det vi har sett etter

Jack Majgaard Jensen er henrykt over at Elise Thorsnes har tatt turen til Vålerenga.

– Med Elise har vi fått den spissen vi har vært på jakt etter i et års tid. Hun er en spiss som elsker å gjøre mål i boksen med både hode og bein, og hos oss skal hun få lov til å være den goalgetteren vi alle vet hun er. Utover det har hun massevis av erfaring vi helt sikkert kan få stor nytte av.

Hjertelig velkommen til Vålerenga, Elise!

Denne saken handler omA-LAGET, , ,