Jack Majgaard Jensen og flere i trenerteamet har re-signert sine kontrakter.

Støtteapparatet vil nå bestå av følgende:

  • Hovedtrener: Jack Majgaard Jensen (ny kontakt)
  • Assistenttrener: Raymond Mikkelsen (ny kontrakt)
  • Spillerutvikler: Tommy Berntsen (ny fra 2021)
  • Keepertrener: Ken Eilif Nilsen
  • Lege, mental trener og avslutningstrener: Marianne Pettersen (ny kontrakt)
  • Fysioterapeut: Helene Moa
  • Fysisk trener: Luchiano Arias (ny fra 2021)
  • Materialforvalter: Henning Aamodt

Jack Majgaard Jensen signerte nylig under en ny toårskontrakt (forlenget med ett år til). Han er strålende fornøyd med teamet han har med seg inn mot neste sesong.

– Jeg er glad at jeg kan fortsette det arbeidet som vi har påbegynt med å gjøre Vålerenga til et stabilt topplag i Norge. For å utvikle oss videre har vi fått på plass et godt støtteapparat med Raymond, Tommy, Marianne, Ken, Helene, Henning og ikke minst Luciano som vil bidra med et enda større fokus på det fysiske området.

Den utviklingsorienterte hovedtreneren har ingen planer med å slå seg til ro med «the double». Ambisjonene er større.

– Der hvor andre lag kanskje har valgt å prioritere spillerstallen i større grad, er vårt mål å skape Norges beste utviklingsmiljø så vi kan fortsette på vår reise mot å stabilt være Norges beste lag i mange år.

Ekstrem kompetanse

Sportssjef Eli Landsem er langt på vei enig med Jack.

– Klubben er utrolig godt fornøyd med dette støtteapparatet som må være noe av det aller ypperste i norsk fotball. Spesielt når det kommer til kompetanse på så mange fagfelt. Det viser at vi vil noe med det vi holder på med og at vi skal tilrettelegge for at spillerne våre både skal prestere, men ikke minst utvikle seg videre. I tillegg er andre stabsfunksjoner på sport, klubb og marked ivaretatt, blant annet med Monica Knudsen som utviklingssjef.

– Jeg tror vi kan fastslå at vi er på rett vei, selv om det gjenstår masser av hardt arbeid og slit, konstaterer sportssjef Landsem, som også benytter anledningen til å takke av avtroppende spillerutvikler Stian Tjernås Dahl.

– Stian har gjort en god jobb de to åra han har vært her. Han har og vil alltid ha et stort hjerte for Vålerenga. Vi ønsker han lykke til videre.

Denne saken handler omA-LAGET,