Midtbanespilleren kommer i likhet med Elise Thorsnes fra Avaldsnes.

Dit kom hun midtveis i 2019-sesongen og fikk med seg totalt 34 kamper og 3 mål for Karmøy-laget.

Nå går turen til hovedstaden for Tennebø, som fyller 21 år rett over nyttår.

– Jeg er stolt over å kunne bli en del av Vålerenga og veldig glad for å kunne få denne muligheten. Inntrykket mitt av klubben er også godt, med gode trenere, spillere og fasiliteter. Målsettingene er høye, og derfor er det selvfølgelig spennende å få være med på dette. Det føles ut som det riktige steget videre i min fotballkarriere, forteller Vålerengas nyervervelse.

Hun spilte for barndomsklubben Tornado Måløy frem til Kaupanger plukket hun opp. Der fikk hun blant annet være med på et opprykk til 1.divisjon, hvor hun ble kjent for å bidra med sin store løpskapasitet.

– Vi er glade for å få Tennebø inn i troppen. Hun er en midtbanespiller med de egenskaper vi verdsetter høyest – nemlig å arbeide hardt, men samtidig også ville utvikle seg og tørre å mislykkes for å bli bedre, forteller en fortiden ferierende, men fornøyd Jack Majgaard Jensen.

 

Denne saken handler omA-LAGET, , ,