24-åringen ser frem til å bygge videre på 2020-sesongen.

– Jeg er glad for å ha signert en ny kontrakt med Vålerenga. Det er en spillergruppe med mange gode og hardtarbeidende spillere.

– Året 2020 med «the double» var en stor prestasjon og også noe å bygge videre på. Jeg er klar for å bli enda bedre i Vålerenga-drakta og at vi sammen blir et enda sterkere lag neste sesong, forteller angrepsspilleren.

På 24 kamper noterte Synne Jensen seg for 7 mål og 5 assists og Jack Majgaard Jensen er full av lovord om Synnes utvikling under fjorårssesongen.

– Synne og jeg brukte litt tid i starten til å finne ut hvor Synne best fikk utnyttet sine kvaliteter, hvilket er helt normalt. Etter litt tid og hard jobbing, lykkes dette på en fantastisk måte da hun utviklet seg til å bli en av de mest kampavgjørende spillerne gjennom høstsesongen.

– Denne utviklingen er jeg glad for at vi nå kan arbeide videre med, både for Synne og lagets del, forklarer den danske hovedtreneren.

Synne kom til Vålerenga før 2020-sesongen og har tidligere vært i klubbene Gjelleråsen, LSK Kvinner, Grei, Kolbotn, Stabæk, Røa og tyske Wolfsburg.

Se Synne sitt praktmål hjemme mot Lyn i videoen.