Celin Bizet Ildhusøy har skrevet under på en ettårskontrakt. 

19-åringen som går under tilnavnet «Cubafoten» stod på blokka til flere europeiske klubber, men endte gledelig til slutt opp med å bli værende i kongeblått.

– Vålerenga er en fin klubb som jeg nå har spilt for i fire fine år. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har lyst til å prøve meg i utlandet, men jeg trives veldig godt her og har planer om å ta enda flere steg denne sesongen – det gleder jeg meg til, forteller 19-åringen som totalt står med 77 kamper og 8 mål for klubben.

Det betyr at hun i løpet av 2021 kan passere 100 offisielle kamper for Vålerenga.

– Det hadde helt klart vært kult å nå 100 kamper for klubben, men hovedmålsettingen får vel være å bli en bedre fotballspiller og ikke minst vinne noen trofeer til.

Jack Majgaard Jensen deler Ildhusøys målsettinger.

– Celin har hatt et lærerikt år, hvor hun har lært meget mye på den mentale delen. Når hun har hatt en liten formdupp – som er helt normalt for unge spillere – har hun kjempet seg opp igjen. Hun har også tatt store skritt på banen og utviklet seg til å bli en fantastisk presspiller.

– Neste skritt for henne er å bli en mer kampavgjørende offensiv spiller som produserer et større antall mål og assist. Det har hun alle forutsetninger for å klare. Derfor er det med stor glede at Celin har valgt å forlenge sin kontrakt og jobbe videre med dette denne sesongen, avrunder vår hovedtrener.

FAKTA

  • Navn: Celin Bizet Ildhusøy
  • Posisjon: Kant/Spiss
  • Født: 24.10.2001
  • Kamper/mål for VIF: 77/8
  • Tidligere klubber: Skedsmo, Grei (utlån)
  • Draktnummer: 18

Bli bedre kjent med Celin her!