Boligbyggerlaget OBOS både forlenger og forsterker avtalen med hele Vålerenga!

OBOS har vært en viktig partner for kvinnefotballen i flere år, og i 2019 gikk OBOS også inn i en avtale med Vålerenga Fotball.

Sammen med boliggiganten lanserte både Vålerenga Fotball og Vålerenga Fotball Elite samarbeidet i Avisa Oslo fredag.

For damelaget fortsetter suksessen med «OBOS i ryggen» i tre nye år.

– OBOS og Vålerenga er to stolte Oslo-tradisjoner som skal samarbeide godt i flere år framover. Det har vært veldig gøy å følge utviklingen rundt damelaget, ikke minst med de fantastiske prestasjonene i fjor.  Når OBOS-logoen i tillegg synes godt over ryggtavla, gjør det oss til stolte sponsorer, forteller kommunikasjonsdirektør i OBOS Åge Pettersen.

Det er ikke bare elitefotballen som nyter godt av OBOS-avtalen.

I avtalen ligger det allerede et beløp til klubbens barne- og ungdomsavdeling, men fra 2022 styrkes dette ytterligere.

– Det er helt naturlig, og ikke minst veldig viktig for OBOS å bidra til et godt lokalmiljø og livet mellom husene. Derfor vil fra neste år bli å finne på draktene til alle lagene i hele klubben.

Sammen med OBOS i Europa

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg er glad for at OBOS styrker samarbeidet.

– Det er betryggende å vite at vi har «OBOS» i ryggen i minst tre år til. De (OBOS) er en av de aktørene som står for det de sier. De sier de står for likestilling og like muligheter, og det gjør de reelt ved å gå inn med beløp som viser det. Det setter vi veldig pris på, forteller Dalsegg som også legger til at det er svært gledelig at man kan lansere avtalen sammen med «gutta» i Vålerenga Fotball Elite.

– Når Vålerenga går sammen hånd i hånd, skaper vi større kraft. Det har vi også fått vist med sportslig suksess på banen i 2020, sier Dalsegg og får støtte fra salgssjef Mehran Amundsen Ansari i Vålerenga Fotball Elite.

Les nettsaken hos VFE.

– Samarbeidet mellom dame- og herrelaget er viktig for klubben, og gjør oss både mer slagkraftig og samtidig attraktive på sponsormarkedet. Begge lagene skal ut i Europa og nå med OBOS på drakta, sier han.

Sammen for Oslo-fotballen foran Østblokka! Fra venstre: Jens August Dalsegg, Åge Pettersen og Mehran Amundsen-Ansari (Foto: VIF Media

Om OBOS

  • Stiftet 19. august 1929
  • Norges største boligbygger
  • Over 454.000 medlemmer
  • Medlemmene har forkjøpsrett på over 90.000 nye og brukte boliger over hele Norge
  • Har planer for bygging av 3000 boliger på Ulven