Vålerenga – Røa 4-0: God gjennomkjøring i årets første treningskamp.

OBS! Vålerenga er 1 av 3 klubber som har fått dispensasjon (fra regjeringens anbefaleringer) av NFF til å spille treningskamper de neste ukene. Det skyldes klubbens deltagelse i UEFA Womens Champions League.

Etter et par intensive januaruker ventet årets første treningskamp. Vålerenga og Røa valgte å krype innendørs fra vintermørke og slaps, i ytterkanten av uværet Frank.

Og i stedet for den vanlige skoletimen ble ny president feiret med amerikansk fotballs foretrukne ramme: fire quarters. Og Vålerenga ville gjerne vise at de var bedre enn vestkantklubben hvert eneste kvarter, med 1-0-seier i hver omgang.

Fine mål

Første omgang ble vunnet etter frisparkmål fra Dejana Stefanovic. 30 meter fra mål fyrer serberen løs, lar ballen sprette 6 meter før mållinja, før den ruller inn ved høyre stolpe. (Alle avstander basert på øyemål fra et par mil unna begivenhetene)

I andre omgang fortsatte Marie Dølvik der hun slapp sist vi så ho, og gjorde Synne Jensens framspill om til en nydelig avslutning, 2-0.

– Det var en real tupp, ja, men det er ofte en lur måte å avslutte på, kunne Marie fortelle etter kampen.

– Så var det digg å komme igang, selv om man får litt blodsmak i munnen. Selv om vi spiller korte omganger, blir fort litt mer intensivt når man får på seg drakta.

Tredje omgangs beste avslutning var signert Celin Bizet Ildhusøy, etter at Rikke Madsen fikk mye boltreplass på høyre kant. Cubafotens avslutning hoppet, spratt, rullet og danset seg fram på skrå gjennom straffefeltet og inn ved venstre stolpe.

Og samme fot skulle også spille den avgjørende rollen i siste omgang. Med gips på armen hamret Ildhusøy inn en corner helt øverst i vinkelen. Med det startet 2021-sesongen med fortjent seier og fine mål i fire av fire omganger.

Neste kamp spilles på mandag 16:30 mot ØHIL i Vallhall. Den kan du også streame via Direktesport.no.

Laget – 1. og 2. omgang: 1 Hannah Seabert – 4 C J Bott, 29 Camilla Huseby, 11 Ingibjörg Sigurdardottir, 5 Andrine Tomter – 7 Sigrid Heien Hansen, 22 Dejana Stefanovic, 9 Rikke Nygard – 16 Celin Bizet Ildhusøy, 17 Synne Jensen, 20 Marie Dølvik Markussen

Laget – 3. og 4. omgang: 32 Jalen Tompkins – 25 Janni Thomsen, 23 Stine Ballisager Pedersen, 29 Camilla Huseby, 4 C J Bott – 15 Ylinn Tennebø, 21 Emilie Østerås, 24 Tine Celine Karstensen – 16 Celin Bizet Ildhusøy, 26 Rikke Marie Madsen, 17 Synne Jensen