Brøndby – Vålerenga 1-1 (5-4 etter straffer)

Etter en god åpning på kampen tok Vålerenga ledelsen 1-0.

Rikke Nygard ble felt innenfor sekstenmeteren og Dejana Stefanovic ekspederte straffen sikkert i mål.

Vålerenga skapte flere gode muligheter gjennom utover kampen, men Brøndby kjempet seg inn i oppgjøret og reduserte et drøyt kvarter før slutt. 1-1 stod seg til full tid.

Til tross for en mega-sjanse til Vålerenga i det 120 minutt, klarte ingen av lagene klarte å score i ekstraomgangene og dermed skulle det avgjøres på straffer. Der var hjemmelaget sterkes og scoret på samtlige av sine fem, mens Dejana Stefanovic var uheldig å satte sin straffe over målet.

– Vi har det ikke så bra nå, jeg sitter igjen med en bitter følelse over at det egentlig var ufortjent. Jeg følte vi hadde kontroll da vi gikk til pause, men i den andre omgangen mistet vi initiativet og ga dem overtaket. Jeg sitter ikke med følelsen av at de var bedre enn oss i dag, sier Rikke Nygard til toppserien.no. Hun mener at laget savnet sine spillere i dag og at oppkjøringen har vært lite ideel.

– Det har vært mye stang ut. Vi hadde en liten tropp og det kjente vi med 120 minutter i beina.

Midbanespilleren som gjorde en god kamp i Danmark, tror imidlertid at laget vil riste skuffelsen av seg.

– Det er surt nå, men vi skal kjempe om gullet i år også, konstaterer Nygard.

Kampfakta

Brøndby – Vålerenga 1-1 (1-1 etter ordinær tid)

Champions League, 16-delsfinale
Brøndby Stadion

Mål: 0-1 Dejana Stefanovic (16), 1-1 Josefine Hasbo (78)
Gule kort: To til Brøndby
Vålerenga (4-2-3-1): Hannah Seabert – Janni Thomsen, Stine Ballisager Pedersen, Ingibjörg Sigurdardottir, Andrine Tomter – Rikke Nygard, Dejana Stefanovic – Celin Bizet Ildhusøy (Emilie Østerås fra 90.), Synne Jensen, Catherine Bott (Marie Dølvik Markussen inn fra 71.) – Rikke Marie Madsen

 

 

 

Les også

Denne saken handler omA-LAGET, ,