Fredag er siste karantenedag for troppen som spilte mot Brøndby.

Torsdag (karantedag 7) gjennomførte reisefølget en ny covid-test og slår denne negativt ut er planen å trene igjen fra lørdag ettermiddag.

Det har blitt en oppstykket oppkjøring med lockdown og karantener, nå gleder Andrine Tomter seg til å få en lengre treningsperiode sammen med laget.

– Det blir utrolig godt å samles igjen, jeg skal innrømme at det er litt tungt å måtte gjøre ting alene. Jeg ser frem til å komme tilbake til en god treningshverdag og forhåpentligvis en mer stabil oppkjøring. Nå skal vi bruke tiden godt til å forberede oss til seriestart, uavhengig av når det blir.

Jentene trener fotball gjennom helgen, før de på mandag skal igjennom testing og screening på Idrettens Helsesenter. Dette gjøres to ganger i året og er med på å legge grunnlaget for å kunne vurdere og kvalitetssikre treningen for hver enkelt spiller.

Basert på dagens restriksjoner for toppidretten vil det enn så lenge ikke kunne spilles treningskamper. Situasjonen følges som vanlig tett og det vil hele veien gjøres justeringer og tilpasninger i oppkjøringen basert på hva som er mulig. Vi kommer derfor tilbake med planlagte treningskamper når det er mulighet for det.

Denne saken handler omA-LAGET,