Eli Landsem berømmer spillergruppa og håper på en snarlig avklaring om seriestarten.

I dag hadde NFF et møte med toppfotballen, hvor det ble bestemt at en dato for Toppserie-starten skal settes neste helg.

Det ser sportssjef Landsem frem til.

– Vi har selvsagt forståelse for at det er en vanskelig tid. Situasjonen er som den er og da må vi bare takle den deretter, men det er viktig med forutsigbarhet i toppidretten og at vi snart får en dato å forholde oss til, uavhengig om det blir i slutten av april eller starten av mai. Da kan vi planlegge for det.

I utgangspunktet skulle Toppserien blitt sparket i gang 20 og 21 mars, men med bakgrunn i myndighetenes retningslinjer for toppfotballen ble det beslutta å utsette seriestarten.

Sikre deg plass når tribunene åpner og kjøp sesongkort her!

(artikkelen fortsetter under bilde)

Det er naturligvis ikke en ideell situasjon med tanke på treningsarbeidet, men Landsem synes spillerne takler situasjonen på en beundringsverdig måte.

– Ståa i spillergruppa er bra og jeg er veldig imponert over måten de takler uforutsigbarheten på. De trener med kvalitet og godt humør, og prøver å ha fokus på det de kan gjøre noe med. Det vitner om god mentalitet og det må vi ta med oss.

Treningsarbeidet ledes for tiden av assistenttrener Raymond Mikkelsen og toppspillerutvikler Tommy Berntsen.

Hovedtrener Jack Majgaard Jensen har bostedsadresse i Sverige og har ikke vært tilstede på treningene den siste tiden grunnet innreiseforbudet, men det jobbes med å finne en gjennomførbar dagpendler-ordning for den kommende uka.

Følg med neste uke for å bli bedre kjent med de «nye ansiktene» i spillergruppa!

Denne saken handler omA-LAGET, ,