DNB har signert en ny toårsavtale med hovedstadsklubben.

Siden høsten 2020 har Vålerenga spilt med DNB og #huninvesterer på brystet.

Sesongen ble avsluttet med gull i både Toppserien og Norgesmesterskapet og for begge parter en denne avtalen «gull verdt».

Markedsdirektør i DNB, Aina Lemoen Lunde utdyper.

– Likestilling og kvinnefotballen er to viktige satsingsområder for oss i DNB og vi har siden i fjor høst jobbet med å tette de økonomiske forskjellene mellom kvinner og menn gjennom initiativet #huninvesterer, både nasjonalt med (k)vinnelandslaget og de lokale klubbavtalene. Vi er veldig imponert og glade for å se den rivende utviklingen kvinnefotballen er inne i, og da ikke minst Vålerengas kvinnelag med sin elleville fjorårssesong.

– Vi har hatt et godt samarbeid over en lengere tid og har valgt å forsterke denne avtalen ytterligere. Ikke bare fordi det er viktig i et samfunnsperspektiv, men også fordi vi ser at det gir resultater. Blant annet har andelen kvinner som investerer og sparer i fond økt vesentlig det siste året, forklarer Lemoen Lunde.

Les mer om #huninvesterer her.

Begynt med fondssparing

Midtbanespiller Sigrid Heien Hansen verdsetter DNBs engasjement.

– Det gjør oss veldig stolte å spille med #huninvesterer på brystet. At store bedrifter i næringslivet ser en verdi i å sponse oss viser jo at kvinnefotballen og vi i Vålerenga har hatt en fantastisk utvikling, forklarer 25-åringen som selv har begynt å investere i fondssparing.

Sigrid Heien Hansen i aksjon. Foto: Morten Mitchell Larød / SPORTFOTO

– Det er utrolig kjekt og spennende å følge med på. DNB og #huninvesterer har vært en øyneåpner for meg her.

Markedsansvarlig Jens August Dalsegg er langt på vei enig med Heien Hansen.

– Vi er selvfølgelig veldig glade for å ha landet denne avtalen. Selv om dette forsterker oss økonomisk, er det også et samarbeid som handler om mer enn bare kroner og øre, og det er slike partnerskap som er givende å jobbe med og utvikle videre.

Vålerenga Fotball ønsker også å takke Sabona for et godt samarbeid de siste fire årene hvor de har prydet drakta.